Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Toimitusehdot

Toimitamme pääasiassa postiennakolla, tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Maksetaan postissa tuotetta noudettaessa. Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut alkaen 7,10€. Pienet toimitukset voidaan lähettää myös ilman postiennakkoa, laskulla, maksuaika 7-14 pv. Maksumuistutuksesta perimme muistutusmaksun 5 euroa.

Käteinen / Nouto Varastolta
Jos teette tilauksen verkkokauppamme www.superliima.fi kautta, valitkaa maksutavaksi NOUTO. Tuotteet ovat noudettavissa sopimuksen mukaan, kannattaa tarkistaa puhelimitse 050-500 4331, milloin olemme paikalla. Nouto osoitteesta Patterikuja 1 I 46, Helsinki. Maksu noudettaessa, (HUOM! käteismaksu).

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%. Maksu suoritetaan euroissa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA
Normaali toimitusaika 1-3 päivää silloin, kun tuotetta on varastossa. Ilmoitamme asiakkaalle, jos tuote on loppunut varastosta, tällöin toimitusaika noin 2-4 viikkoa. 

Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

ASIAKASPALAUTUKSET
Käyttämättömillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivästä lukien. Ottakaa yhteys asiakaspalveluumme
sähköpostilla sales(at)finema.com tai puhelimitse +358 50 500 4331, niin saatte palautusta koskevat ohjeet.
Palautusosoite:
Finema
Patterikuja 1 I 46
00940 HELSINKI.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Yhteystietoja saatetaan käyttää suoramarkkinoinnissa, jonka voi lopettaa haluttaessa ilmoituksella.
Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

MUUTA
Jos on tiedossa, että tilauksen toimitus pitkittyy kohtuuttomasti jonkun tilaukseen sisältyvän tuotteen takia, saatamme jakaa lähetyksen osiin ja toimituksia tulee tällöin enemmän kuin yksi. Postiennakkotilauksissa pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua tuotteita jotka jarruttavat muuta lähetystä, jos näyttää siltä, että puuttuvaa tuotetta odotellaan pidempään kuin normaalisti.

Mikäli sivuillamme olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, FINEMA ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin. Tuotteiden suomenkieliset ohjeet löytyvät pääsääntöisesti näiltä sivuilta.

FINEMA
Patterikuja 1 i 46, 00940 Helsinki
050 500 4331 (08.00-22.00)